Osztálykirándulás

osztalykirandulas.jpg

Osztálykirándulások tökéletes helyszíne a Pollushof Panzió

A Pollushof Panzió és Étterem festői környezetben, Budapesttől 38 km-re, Csolnok község határában fekszik. Erdő közelében található, a Budapest-Dorog-Győr 10-es számú útvonaltól 2 km-re, a Dorogot Csolnokkal összekötő út mentén.

A Pollushof Panzió 18 éve épült, folyamatosan karbantartott, színvonalát tekintve egy 3*-os szállodának megfelelő létesítmény. Ennek ellenére az osztálykirándulás céljából érkező diákok részére kikalkulált áraink csak pár 100 Ft-tal magasabbak egy főre vetítve, mint az olcsó, alacsonyabb színvonalú, megszokásból látogatott szálláshelyeké.

Osztálykirándulás ajánlatunk hétköznapokra érvényes (tanítási időszakban, vasárnaptól-csütörtökig ("hétköznapra" eső ünnepnapok és pihenőnapok kivételével)!

25 fő alatt:

1 éjszakás foglalás esetén
Szállás, ellátás nélkül 5.800 Ft/fő/éj


2 éjszakás foglalás esetén:
Szállás, ellátás nélkül 5.400 Ft/fő/éj

 

Reggeli 1.400,- Ft/fő (12 év alattiaknak)
Ebéd 1.900,- Ft/fő (12 év alattiaknak) ( „M” )
Vacsora 1.900,- Ft/fő (12 év alattiaknak) ( „M” )

 

Reggeli 1.550,- Ft/fő (12 – 15 év közöttieknek)
Ebéd 2.300,- Ft/fő (12 – 15 év közöttieknek) ( „L” )
Vacsora 2.300,- Ft/fő (12 – 15 év közöttieknek) ( „L” )

 

Reggeli 1.700,- Ft/fő (15 év felettieknek)
Ebéd 2.700,- Ft/fő (15 év felettieknek) ( „XL” )
Vacsora 2.700,- Ft/fő (15 év felettieknek) ( „XL” )

 

Reggeli 1.800,- Ft/fő (17 év felettieknek)
Ebéd 2.900,- Ft/fő (17 év felettieknek) ( „XXL” )
Vacsora 2.900,- Ft/fő (17 év felettieknek) ( „XXL” )

 

Ha egy féle menüsort választanak 10% kedvezményt nyújtunk az ebéd vagy vacsora árából. 

25 fő fölött:

1 éjszakás foglalás esetén
Szállás, ellátás nélkül 5.400 Ft/fő/éj


2 éjszakás foglalás esetén:
Szállás, ellátás nélkül 4.900 Ft/fő/éj

 

Reggeli 1.400,- Ft/fő (12 év alattiaknak)
Ebéd 1.900,- Ft/fő (12 év alattiaknak) ( „M” )
Vacsora 1.900,- Ft/fő (12 év alattiaknak) ( „M” )

 

Reggeli 1.550,- Ft/fő (12 – 15 év közöttieknek)
Ebéd 2.300,- Ft/fő (12 – 15 év közöttieknek) ( „L” )
Vacsora 2.300,- Ft/fő (12 – 15 év közöttieknek) ( „L” )

 

Reggeli 1.700,- Ft/fő (15 év felettieknek)
Ebéd 2.700,- Ft/fő (15 év felettieknek) ( „XL” )
Vacsora 2.700,- Ft/fő (15 év felettieknek) ( „XL” )

 

Reggeli 1.800,- Ft/fő (17 év felettieknek)
Ebéd 2.900,- Ft/fő (17 év felettieknek) ( „XXL” )
Vacsora 2.900,- Ft/fő (17 év felettieknek) ( „XXL” )

 

Ha egy féle menüsort választanak 10% kedvezményt nyújtunk az ebéd vagy vacsora árából.

Konyhánk a gyerekek étkeztetésére is figyelmet fordít, igyekszünk a gyerekek által kedvelt ételeket készíteni, nem néhány száz forintos alapanyagból készült tökfőzelékkel várjuk Őket. Mivel nekünk is vannak osztálykiránduló gyerekeink, tudjuk milyen „problémákkal” szoktak hazatérni osztálykirándulásokról. Tőlünk még nem távozott gyermek megfázva a rossz szigetelés miatt, éhesen vagy has fájósan a kis adag vagy a nem jó minőségű étel miatt.

Vendégeink első benyomása: többször előfordult már, hogy a gyerekek megilletődve álltak az ajtóban, hogy „Tanár néni biztos jó helyre jöttünk, ez túl szép”. Sok olyan gyerek van, aki később szüleivel tér vissza hozzánk.

Panziónk 15 db szobával rendelkezik.

Az épület emeletén található 12 db standard szoba és 2 db romantiskus szoba. Továbbá a füldszinten 1 db kertkapcsolattal rendelkező szoba, mely mozgáskorlátozott vendégek részére is megfelelő.

A szobák komfortosan kialakítottak, télen fűtöttek, minden szobához saját fürdőszoba tartozik (zuhanyzóval, mosdóval, wc-vel).

Szobáink 2-, 3-, 4- illetve 5 és 6 ágyasak.  A szobák pótágyazhatóak. A gyerekek elhelyezése elsősorban 4-5-6 fős szobákban (nemek arányától függően) történik.  A kísérő tanároknak (2-3 ágyas), gépkocsivezetőnek (1 ágyas) külön szobát biztosítunk, felár nélkül.

A földszinten helyezkedik el az étterem és egy különterem. Az étteremből nyílik egy fedett terasz, mely tavaszi-nyári és őszi időben is ideális helyszínt nyújt az étkezésre, esetleg beszélgetések, foglalkozások, „osztályfőnöki” órák megtartására.

A panzió udvara elkerített, az udvaron játszótérröplabda pálya, kosárlabda palánk és focizási lehetőség, valamint óriástrambulin található. Az udvar a Pilisi hegyekre néz. Teraszunkról az udvar teljesen belátható. Rossz idő esetén sem kell lemondani a játékos örömökről, hiszen alagsorunkban helyezkedik el játéktermünk csocsóval, dartsal, biliárddal felszerelve.

Az épület alagsorában fitnesz-wellness részleg várja a felfrissülni vágyó vendégeinket, melyben jakuzzi, szauna (finn és infra), merülőmedencével, dézsazuhannyal és fitness teremtalálható.

Esős időben sem kell azon törnie fejét, hogy milyen programokat szervezzen a gyerekeknek. Mi gondoltunk erre is!

Az alagsorban található mozi pub tökéletesen alkalmas a kötelező házi olvasmányok filmen való megtekintésére. Tágas tér, hatalmas kivetítő vászon, hamisítatlan mozi hangulat, kényelmes mozi fotelek...

Az épülethez külön parkoló tartozik, mely több busz parkolását is lehetővé teszi.

A panzióban ingyenes wi-fi hálózat működik. 

Gyalogosan megközelíthető kirándulóhelyek

A területen előkerült régészeti leletanyagok tükrében látni, hogy már az őskortól „lakott” volt a térség. Első írásos említése 1262-ből ismert Cholnuk falu néven. Igazi fejlődését az 1781-től elkezdődött bányászat indította el. A Csolnok-i határban találták meg először 1781-ben a Dorogi szénmedence első telepeit. A több mint 200 éves művelés során az egyik legjelentősebb területévé nőtte ki magát. A helyiek életmódját és hagyományait egyszerre határozta meg a bányászat, a bányamunka, valamint az ide telepített német ajkú bányászok kulturális gyökerei. Legismertebb aknái a következőek: (I- s, II- s, III- s, IV- s, V- s, VI-VII- s, IX- s, XII- s, Auguszta, Reimann akna) Az utolsó csolnoki bánya 1974-ben fejezte be a termelést. Az eltelt 193 év alatt megközelítőleg 38 millió tonna szenet adtak az országnak ezen aknák, ez közel 1/3-a az összes termelésnek. Sajnos egy hosszú és szép időszak végét lehetett már érezni a 2000-es évek elején, közeledett az utolsó Dorog-i bánya, Lencsehegy bezárása.

A Mókus- hegy Csolnok mellett található. Egyedülálló növényvilág és csodás panoráma várja az ide ellátogatókat. Sok különleges és védett faj él itt, amely a Mókus-hegyen kívül Magyarországnak csupán néhány pontján él. A kálvária a hegy tetején húzódik meg. Itt található Magyarország második legjobb siklóernyős indulási pontja.

Csolnok legmagasabb pontja a Nagy-Gete (457 méter), melynek tetején szép kilátás fogadja a kirándulni vágyókat. Az Országos Kék Túra és a Kinizsi Százas Teljesítménytúra útvonala is itt halad át. A hegy megközelítése Csolnok felől a legkedvezőbb. Szép túra szervezhető a kék jelzések mentén, Öreg- kő, Hegyes- kő, Mogyorósi kőszikla. A túra útvonala oda- vissza kb 30 km.

Csolnok és Dorog közt terül el a Heinrich hegy. A kilátóról csodás panoráma nyílik: Dorog, Esztergom- Kertváros, Esztergom, Mária Valéria híd, Esztergomi Bazilikára. A hegy tetején található egy kőből faragott térkép, melyen a környék már bezárt bányát, aknáit ábrázolja. Csodálatos növényvilág várja az ide ellátogatókat. Kisgyermekes családok részére is könnyen megközelíthető a kilátó, akár babakocsival is. A gomba szezon kedvelői az alábbi gombafajtákból csemegézhetnek: vargánya, kucsmagomba, őzláb, dió ízű galambgomba, laska gomba, pöfeteg.

Autóbusszal megközelíthető kirándulóhelyek

 • Dobogókő
 • Szentendre
 • Visegrád
 • Pilis-hegység túraútvonalai
 • Duna-Ipoly Nemzeti park
 • Esztergom: Bazilika Vármúzeum, Történelmi emlékek felfedezése
 • Párkány: Gyógyvizes strand- és élményfürdő, Mária-Valéria híd
 • Barlang-látogatás (Sátorkőpusztai Kristálybarlang, Strázsa-hegy)
 • Kirándulás a Dunakanyarban
 • Kirándulás a Duna-Ipoly Nemzeti Parkba (tanösvények)

Ellátás

 • Reggeli

  Háromféle felvágott, sajt, margarin, jam, méz, korlátlan tea, tej, kakaó fogyasztás, kenyér, reggelizőpelyhek, zöldség

 • Félpanzió

  A reggeli mellett ebédet vagy vacsorát választhat a csoport. Kétféle menüsort állíthatnak össze a csoport részére egy-egy étkezés alkalmával, mely kétfogásos lehet (leves + főétel vagy főétel + desszert)

 • Ebédre és vacsorára az alábbi ételekből tudnak (előre) választani

  Levesek
  Vegyes gyümölcsleves
  Tejszínes póréhagymaleves
  Brokkolikrémleves
  Burgonyakrémleves pirított kolbászmorzsával
  Zöldborsóleves csipetkével
  Zöldségszalmás húsleves
  Zöldségleves
  Alföldi pirított tésztaleves
  Tárkonyos szárnyasraguleves

  Főételek
  Rántott gomba, párolt rizzsel, tartármártással
  Rántott trappista sajt, párolt rizzsel, tartármártással
  Rántott csirkemell, rizibizivel
  Rántott sertésborda, petrezselymes burgonyával
  Óvári sertésszelet, párolt jázminrizs
  Bakonyi tokány, párolt jázminrizs
  Bécsi tarhonya (pirított virsli, zöldségek)
  Frankfurti tokány, tarhonya
  Tejszínes-gombás csirkemell csíkok, párolt rizzsel
  Bolognai spagetti
  Spagetti csarbonara
  Csirkepaprikás tésztával
  Rakott kelkáposzta
  Csőben sült karfiol (húsmentes)

  Desszertek
  Gesztenyepüré
  Palacsinta (2 db/adag, ízes, fahéjas vagy kakaós)
  Gyümölcskompót
  Grízpuding (kakaó vagy fahéj szórással)
  Mákos guba, vaníliasodó
  Vaníliapuding őszibarackkal
  Csokis-vaníliás pohárkrém

Játék ötletek

 • Letűnt korok régi játéka: a számháború!

  Játssza osztályával ismét ezt a páratlan izgalmakat ígérő, csapatszellemet erősítő játékot. A Pollushof Panzió és Étterem most lehetőséget biztosít Önöknek, hogy a környező hegyekben, friss levegőn élvezzék ezt a méltatlanul elfeledett játékot! Túraútvonalak, és a játékhoz elengedhetetlen "terep" itt mind a rendelkezésükre áll!

   

Ajánlatkérés


Név:
Elérhetőség:

Személyek száma:

Csomagajánlat:

Invalid Input

Kérjük, olyan e-mail címet adjon meg, amit jelenleg is elér, mert a visszaigazoláshoz szüksége lesz rá. Fizetés történhet: készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával. A szobák érkezési napon 14 órától (vasárnap 16 órától), távozási napon 11 óráig állnak a vendégek rendelkezésére. 

2521 Csolnok, a Dorogról Csolnokra vezető út mellett, jobbra

 Email: info@pollushof.hu 
 Telefon: +36 33 506 810
 Mobil: +36 20 927 3383
 Gaál Géza: +36 20 956 4401


Nyitva tartásunk:

Hétfőtől szombatig: 8:30-tól 20:00 óráig
Vasárnap: 8:30-tól 17:00 óráig

Partnereink

 

 

Szép kártya elfogadóhely

szep kartya

Nálunk mindhárom SZÉP kártyával (MKB, OTP, K&H) és mindhárom zsebből fizethetek (szállás, vendéglátás, szabadidő)!

Sajtóközlemény

projekt

Projektazonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-04441

viza logo

NTAK regisztrációs szám:
PA19002400 

Pollushof Panzió és Étterem © 2024 Impresszum - Adatkezelési tájékoztató