Főoldal A Pollushof Panzió vendégkönyve

A Pollushof Panzió vendégkönyve


Kedves Vendégeink!

Kérjük Önöket, segítsék munkánkat azzal, hogy megírják nekünk véleményüket,
a tapasztalataikat melyet panziónkban- éttermünkben szereztek,
hogy a jövőben az Önök még nagyobb megelégedésére dolgozhassunk.

A Pollushof vezetősége és munkatársai

Sz Zsuzsa

Három csodálatos napot tölthettünk el a Panzióban! Valamennyi szolgáltatás hibátlan volt, a személyzet udvarias, segítőkész.Külön köszönet Petrának és Szilvinek! Mindenkinek szívesen ajánlom ezt a Pesttől könnyen megközelíthető, nyugodt helyet!

Biztos megyünk még máskor is!

További sok sikert minden ott dolgozónak!

Üdvözlettel: Sz. Zsuzsa

2013 január 17., csütörtök

M.Éva

Tisztelt Vezetőség!

Nagyon jól éreztük magunkat a Panzióban. Mi akcióban vettük meg a lehetőséget. Minden úgy volt, ahogy igérték, az összes szolgáltatás tökéletes volt. Az ételek nagyon finomak és bőségesek voltak.

A lovaglási lehetőségért külön köszönet, hibátlan volt. A gazda kedves, hozzáértő, készséges volt. Neki és családjának is köszönet.

Nagyon remélem, hogy hamarosan eljutunk ismét, ha másra nem is, de egy jó kis ebédre biztosan, hiszen Budapesttől nincsenek messze.

Nagyon ajánlom mindenkinek!

Üdvözlettel:

M.Éva

2012 április 27., péntek

Zsu

 

Tisztelt Pollushof Panzió!

A nálatok töltött 2 éjszakánk nagyon jól telt. Ezt az utat eljegyzési ajándékba kaptunk, és ennél jobb panziót nem is választhattak volna nekünk. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Szép, tiszta volt a szobánk, hatalmas nagy sarokkádunk volt, amit nagyon élveztünk.

Az ételek finomak voltak, és bőséges, a kiszolgálás hibátlan.  A Jade köves masszázs és a Jacuzzi nagyon kényeztető volt, a sok finom koktél mellett. Esti kikapcsolódásra tökéletesen megfelelt az alagsorban kialakított játékterem, ahol rengeteget csocsóztunk és biliárdoztunk. A mi igényeinknek tökéletesen megfelelt ez a panzió és remélem, lesz lehetőségünk újra visszamenni.

 Véleményem szerint ez a hely tökéletes, pihenésre, kikapcsolódásra, és a legnagyobb kényeztetésre, csak ajánlani tudom mindenkinek. J

Üdvözlettel

Zsu

2012.02.19.

2012 február 19., vasárnap

B. Mihály

Tisztelt Pollushof! Kedves Tünde, Tisztelt Géza!

Olvasva az eddigi hozzászólásokat egyet értek velük. Én csak egy, igaz gazdag napot és éjszakát, ja és másnapot töltöttem Nálatok, de valóban nagyon kellemes volt. A szoba nagy, tágas, tiszta. A terasz is király volt. Mint kiderült azért kaptam azt a szobát, mert ismertétek a dohányzási szokásaimat és kint rá lehetett dörrenteni egy finom szivarra. Tényleg nagyon figyelmes!

A felszolgálás kiváló. A személyzet tud ajánlani. Látszik, hogy akarják ezt a vendéglátást csinálni. A szakács fenomenális ételeket készít. Az óriás bécsi nem átb....s, tényleg óriási és nem papírvékony.

Az alagsorban kialakított klub helyiség is nagyon jó. A fenti elegáns étterem után van egy hely, ahol lehet kicsit dorbézolni, zajongani, gusztustalanul piálni :-)

Az állatkiállítás hihetetlen élmény. Halak, hüllők.. egzotikus állatok.

A wellnes részleg nem semmi. Álló, fekvő szolárium, profi konditerem, a finn szauna is profi. Járok a Szecskába gyúratni, de Nálatok ez még jobb.  Szilvi a masszőrlány hihetetlen szakmai ismerettel bír. Hihetetlen, hogy szereti csinálni ezt a munkát. Van összehasonlítási alapom ezért is mondom, csak a masszázs miatt is érdemes kiugrani Pestről. És nem az ár miatt, hanem a masszázs miatt.

Ezt teszem (tenném) most hétvégén is, ha lesz szabad szoba.

Mindenkiinek ajánlom ezt a helyet. Én is vissza fogok térni Hozzátok és a barátaimat, családomat is vinni fogom.

Csak így tovább! Tartsatok ki, véget fog érni a válság és felfedezik majd az emberek a PH-ot.

Üdv; B. Misi

2011 április 08., péntek

Behán Pál

T.Pollushof Panzió!

 

A nejemmel 4 napot töltöttünk a panzióban. Csodásan éreztük magunkat, és mindennel nagyon elégedettek voltunk. Ez a panzió, Magyarország számos hotelját megelőzi, mind kiszolgálásban, mind tisztaságban, és mind felszereltségben! A szobánk rendkívül tágas, és szépen berendezett volt. Egyébként ezt a panzió egészéről el lehet mondani. Az ételek finomak, az adagok bőségesek! Mindenkinek csak ajánlani fogjuk Önöket!

Minden jót kíván:

Behán Pál és neje

2010 augusztus 01., vasárnap

2010.03.20

Kedves Tünde !

Ezúton is köszönetet mondunk Neked, nagyon jól éreztük magunkat a Pollushof panzióban !

Az étlap változatos, az ételek rendkívül finomak, a kiszolgálás, a személyzet segítőkészsége ötcsillagos, maga a táj, a környék Magyarország legszebb részére esik. A szauna, játékterem és fittness terem felszereltsége átlagon felüli, a szobák gyönyörűek, az árak alacsonyak. Mi szeretnénk visszatérni, és viszünk még két embert. :)
Mindenkinek csak ajánlani tudom !
Üdvözlettel,
Mezeiné Nagy Szilvia Ivett és Mezei Gábor

2010 június 24., csütörtök

2009.06.12.

Tisztelt Pollushof!

Részt vettem egy, az Önök panziójában, most június 6-án tartott esküvőn, és szeretném megérdeklődni Önöktől, amennyiben módjukban áll  és nem tiltja egyetlen szabály sem, az aznapra beosztott, a pultban dolgozó hölgyek nevét, hogy köszönetet mondhassak nekik.

Emellett szeretném az egész násznép nevében megköszönni a fáradozásukat, összességében sikerült egy nagyon szép esküvői fogadást megrendezniük.

Üdvözlettel!
K.Tamás

2010 június 24., csütörtök

2009.05.12.

Kedves Tünde!

Nagyon jól éreztük magunkat a hétvégén Önöknél, minden nagyon jó volt. A pincérek udvariasak, segítőkészek, az ételek is nagyon finomak voltak. Külön köszönöm a siklóernyős szervezését, nagy meglepetés volt a fiamnak! Ajánlani fogom ezt a helyet másoknak is!

Köszönettel:
Szné Éva és családja

2010 június 24., csütörtök

2009.04.05.

T.Pollushof Panzió!

Motoros vendégként érkezve Önökhöz, igen kellemes meglepetésként ért minket a különlegesen szívélyes fogadtatás melyet a motorosoknak szóló külön kedvezménnyel (és a klubtagsági igazolvánnyal) juttattak tudomásunkra. Nagyon köszönünk mindent, a szállás kellemes a konyhájuk és a kiszolgálás kíváló!
Csak így tovább és ránk biztosan számíthatnak a jövőben is !!(és hozzuk a barátainkat! :).

Klubtársi üdvözlettel:
O.András és O.B.Magda
Budapest

2010 június 24., csütörtök

2009.03.03.

Tisztelt Vezetőség!

Köszönetet szeretnénk mondani Önöknek a Torkos Szerdán tapasztaltakért! A személyzet barátságos, az ételek finomak, az árak tényleg barátiak. Kérjük, a jövőben is tartsák meg ezt a jó szokásukat és a Torkos Szerdákat!!

További jó munkát Önöknek,
üdvözlettel:
K.Olga és családja
Esztergom

2010 június 24., csütörtök

2009.02.15.

Köszönöm a szolgáltatását és a kifogástalan kiszolgálást, a jó ízű, finom étkeket, Önnek és a személyzetnek is.
(Sajnos csak a többiek nevében nyilatkozom ezt, mint mondtam; péntek óta nem tudtam enni.)

A fontos, hogy az egész családom meg volt elégedve, nagyon jól érezték magukat.

Az öt éves unokám, mikor reggel elhagyták a szállodát, azt mondta: nekem nagyon hiányzik már most ez a szálloda.
A nyolc éves pedig hozzáfűzte: ide gyakrabban is eljöhetnénk, hiszen olyan közel van. /Ők Piliscsabán laknak/

Remélem, máskor is sikerül meglátogatnom a Pollushof-ot.

Szívélyes üdvözlettel:
Szné D. Annamária

2010 június 24., csütörtök

Csak regisztrált felhasználók írhatnak a vendégkönyvbe bejegyzést! Be kell jelentkezni!

 

Elemek száma 
Powered by Phoca Guestbook