Főoldal Túraútvonalak – félpanzióval


A természet kedvelőinek félpanzióval

Mindössze 40 km-t kell utaznia Budapesttől és máris érezheti a Keleti-Gerecse erdőinek friss levegőjét és hallgathatja a Janza patak csobogását.

A könnyebb sétáknak és a nehezebb terepek kedvelőinek is ideális kiinduló pontja lehet a csolnoki Pollushof Panzió.

Látnivalók séta közben: Heinrik hegy (Siffer*)
Látnivalók azoknak, akik szeretik a kihívásokat: Mókus hegy**
Nagy – Gete***
Könnyű túra útvonalak, még a senior korosztálynak is: Gete tető környéke****
Más túra célpontok 40 km-en belül: Dobogókő és környéke *****
(Rám-szakadék, Vadálló-kövek, Prédikálószék, Lukács-árok, Pilis-tető, Szentfa-kápolna, Kis-körút, Zsivány körút, Szurdok út, Nagyboldogasszony körút, Rám –szakadék körút.)

Miért érdemes a Pollushof-ban megszállni, ha a túrázni szeretne?

AZÉRT MERT Panziónktól aa Kék túraútvonal gyönyörű látványosságai mindössze „egy karnyújtásnyira” vannak, és a könnyű séták- valamint a nehezebb terep kedvelői egyaránt megtalálják a számukra ideális terepet. Így nagyszerű élményekben részesülhet akkor is, ha csak a Panzió környékén, Csolnokon, a Keleti Gerecse erdőkkel borított hegyei közt kíván sétálni.

AZÉRT MERT nagyszerű élményekben részesülhet akkor is, ha csak a Panzió környékén, Csolnokon, a Keleti Gerecse erdőkkel borított hegyei közt kíván sétálni.  

MERT igyekszünk igényét úgy kiszolgálni, szép emlékekkel, maradandó élményekkel gazdagodva, jó érzésekkel, gondoljon a nálunk töltött napokra, órákra.

MERT vendégeink igazi élményözönben részesülhetnek akkor is, ha a panzió területén szeretnének kikapcsolódni. Játéktermünk, fitnesz- és wellness részlegünk, játszóterünk, az új mozipub sokszínű lehetőséget kínálnak a vidám, önfeledt, tartalmas időtöltésre.

MERT a Gerecse hegység panziónkat körülölelő sűrű erdőségei friss, tiszta levegőt biztosítanak a tökéletes testi és lelki feltöltődéshez. A természet közelségét nem csak a környező erdőkben élvezheti. Ha belefeledkezve szemlélgeti terráriumaink, akváriumaink különleges "lakóinak" sajátságos kis életét, talán megérezheti a természet legfőbb üzenetét: Az élet szép!

MERT panziónk kötöttségektől mentes oldott légköre igazán alkalmas arra, hogy csak önmagára figyelhessen, teljesen ellazulhasson.

MERT éttermünkben biztosan talál fogára valót, válogathat a kímélőbb ételekből, a hagyományosabb ízekből és az ételkülönlegességekből egyaránt. Mottónk: Házias ízek különlegesen!

S MERT a legfőbb mérce számunkra az Ön elégedettsége!

3 nap /2 éjszaka a Pollushof Panzióban félpanzióval

7.900,–Ft/fő/éj

A csomag tartalma:

  • szállás
  • félpanziós ellátás
    • bőséges büféreggeli, meleg italok – tea, kávé, kakaó, tej – felvágottak, sajt, müzli, gabonapehely, csoki-golyó, margarin, dzsemek, méz (vagy kérhető rántotta különböző módon elkészítve ennek ára +200,-Ft/fő/nap.)
    • egy kétfogásos főétkezés / fő/ nap
  • kedvezményes frissítő masszázs 4.900 Ft helyett 3.430 Ft/fő/50 perc (a masszázs árának 30%-át mi fizetjük Önnek, a csomag ára a masszázs árát nem tartalmazza)

4 nap/3 éjszakás foglalás esetén a csomag ára 7.400,-Ft/fő/éj

2 nap/1 éjszakás foglalás esetén a csomag ára 9.900,-Ft/fő/éj


Jelezze foglalási szándékát ITT

Általános információk a szállásfoglalással kapcsolatban

 

Kiemelt ünnepnapokra vonatkozó ajánlatainkért érdeklődjön a +36 20 956 4401-es telefonszámon vagy az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. címen.


túrák a Gerecsében félpanzióval - kirándulás a Gerecsében babakocsival - kirándulás a Gerecsében - séta a Gerecsében félpanzióval - séta a Gerecsében - Országos Kék Túraútvonal látványosságai - Országos Kék Túraútvonal látványosságai félpanzióval - túrázás a kéktúraútvonalon - kék túravonal túrák - túra a Heinrich hegyre (Siffer) - túra a Sifferre félpanzióval - kirándulás Mókus hegyre - Nagy - Gete túra félpanzióval - kirándulás Gete tető környékén félpanzióval - kirándulás Gete tető környékén - kirándulás Csolnokon