Főoldal Lovaglós ajánlat

A lovaglás szerelmeseinek,

avagy azoknak,

akik szeretnék könnyebben venni az élet kihívásait

Kinek ajánljuk ezt a csomagot?

  • A gyakorlott lovasoknak, mert ők szabadon, (terepen) vágtatva hagyhatják maguk mögött a város zaját, a Pollus hegység (Gerecse) tiszta levegőjét és az erdő csendjét élvezve.
  • Ajánljuk olyanoknak, akik már ültek lovon, de még nem érezték azt a magabiztosságot, amit egy 400-600 kg-os állat egy apró mozdulattal való irányítása nyújt.(Ez több mint lovaglás, ez önbizalom fejlesztés.)
  • Olyan szülőknek, akik szeretnének hozzájárulni gyermekük önbizalmának egészséges fejlődéséhez.

Miért érdemes a Pollushof vendégének lenni?

MERT igyekszünk igényét úgy kiszolgálni, hogy szép emlékekkel, maradandó élményekkel gazdagodva, jó érzésekkel, gondoljon a nálunk töltött napokra, órákra.

MERT vendégeink igazi élményözönben részesülhetnek akkor is, ha aktívan szeretnének pihenni. Játéktermünk, fitnesz- és wellness részlegünk, játszóterünk, és az új mozipub sokszínű lehetőséget kínálnak a vidám, önfeledt, tartalmas időtöltésre.

MERT a Gerecse hegység panziónkat körülölelő sűrű erdőségei friss, tiszta levegőt biztosítanak a tökéletes testi és lelki feltöltődéshez.

De a természet közelségét nem csak a környező erdőkben élvezheti Ha belefeledkezve szemlélgeti terráriumaink, akváriumaink különleges "lakóinak" sajátságos kis életét, talán megérezheti a természet legfőbb üzenetét;

Az élet szép!

MERT panziónk kötöttségektől mentes oldott légköre igazán alkalmas arra, hogy csak önmagára figyelhessen, teljesen ellazulhasson.

MERT éttermünkben biztosan talál fogára valót, válogathat a kímélőbb ételekből, a hagyományosabb ízekből és az ételkülönlegességekből egyaránt. Mottónk: Házias ízek különlegesen!

S MERT a legfőbb mérce számunkra az Ön elégedettsége!

Miért érdemes a Pollushof lovas-oktatóját választani?

AZÉRT MERT biztosan működő módszereket tud kínálni, mivel már több mint 100 fő tanult meg a keze alatt lovagolni (ez vidéki viszonylatban szép szám!), és több ezer ember tette meg az első lépéseket lóháton az Ő segítségével.

MERT vendégeinknek biztonságot kínál, MIVEL már 12 éve a kiváló lovas oktatók közt szerepel a neve.

MERT vendégeinknek egy biztos jövőképet nyújt a gyerekeink tekintetében, MIVEL nagy sikereket elért, fiatal tehetségek felfedezőjeként is ismerik.

3 nap /2 éjszaka a Pollushof Panzióban reggelivel, 2 óra lovaglással

33.320,-Ft/2 fő/2 éj* (8.330,-Ft/fő/éj)

4 nap/3 éjszakás foglalás esetén a csomag ára 43.040,-Ft (2 óra lovaglással)

2 nap/1 éjszakás foglalás esetén a csomag ára 23.970,-Ft (2 óra lovaglással)

*A 2 óra lovaglás felhasználható akár egy személy által, de igénybe veheti két személy is tetszőleges leosztásban.

A csomag tartalma:

  • szállás egyedi kialakítású szobákban
  • reggeli: bőséges büféreggeli, meleg italok – tea, kávé, kakaó, tej – felvágottak, sajt, müzli, gabonapehely, csoki-golyó, margarin, jam-ek, méz. (vagy kérhető rántotta különböző módon elkészítve”- ennek ára +200,-Ft/fő/nap.)
  • 2 óra lovaglás a csolnoki lovardában

A csomaghoz további kedvezmény: frissítő masszázs 30% kedvezménnyel 4.900 Ft helyett 3.850 Ft/fő/50 perc (a masszázs árát nem tartalmazza)

 

Választható lovaglási formák:

  • körkarám,
  • osztálylovaglás,
  • tereplovaglás.

Ló fajták: walesi póni, magyar félvér

Ajánlott: 4 éves kortól

Ajándék:

Kedves vendégeinknek a lovaglási órán kívül lehetőséget biztosítunk, a lóval való ismerkedésre és a ló felszerszámozására is

 

Jelezze foglalási szándékát ITT

Általános információk a szállásfoglalással kapcsolatban

 

Kiemelt ünnepnapokra vonatkozó ajánlatainkért érdeklődjön a +36 20 956 4401-es telefonszámon vagy az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. címen.

 

lovaglás Budapest vonzáskörzetében - lovaglás a Gerecsében - lovaglás Budapesten tiszta levegőn - lovaglás Csolnokon - terep-lovaglás Budapest vonzáskörzetében - terep-lovaglás a Gerecsében - terep-lovaglás Csolnokon - lovas oktatás a Gerecsében - lovas oktatás Budapest vonzáskörzetében - lovas oktatás Csolnokon - lovaglás biztosan működő módszerekkel a Gerecsében – lovaglás biztosan működő módszerekkel Csolnokon - lovaglás önbizalom fejlesztés a Gerecsében - lovaglás önbizalom fejlesztés Csolnokon