Főoldal Általános info

Általános információk a szállásfoglalással kapcsolatban

 

A „Jelezze foglalási szándékát" linkre kattintva kérjük, adja meg nevét, elérhetőségét (e-mail cím, telefonszám) és válasszon csomagajánlataink közül. Kérjük, pontosan adja meg az érkezés és a távozás dátumát, valamint, hogy hány fő részére kéri a szállást. Amennyiben gyermekekkel érkezik, az űrlap megfelelő részében jelölje ezt, hogy az Önnek járó gyermekkedvezményt érvényesíthessük! Rövid időn belül kollégánk az Ön által megadott e-mail címre elküldi a konkrét ajánlatot illetve jelzi, hogy a megadott időszakban tudunk-e szállást biztosítani Önnek. Amennyiben az Ön által jelzett időszakra van szabad szobánk, foglalását előjegyezzük.

Fizetés történhet: készpénzzel, hitelkártyával, SZÉP kártyával, üdülési csekkel vagy Sodexo, Ticket Restaurant étkezi utalványokkal.

Ha később úgy dönt, hogy lefoglalt szállására nem tart igényt, kérjük, mielőbb jelezze felénk, hogy a lefoglalt szobát felszabadíthassuk.

A szobák érkezési napon 14 órától távozási napon 11 óráig állnak a vendégek rendelkezésére.

További információkkal is szívesen állunk rendelkezésére: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. email címen.

Regisztrációmmal hozzájárulok ahhoz, hogy a Pollushof Panzió és Étterem értesítsen a kapcsolódó rendezvényekről, eseményekről. (A Pollushof Panzió és Étterem valamint a Cinema Moto Pub adatait bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem adja ki.)